Do funkce GŘ Kovosvit MAS se vrací Filip Winkelhofer

Datum zveřejnění: 19.09.2016
Dnes, 19. 9. 2016, bylo oznámeno zaměstnancům i obchodním partnerům Kovosvit MAS, že do funkce generálního ředitele se vrací Filip Winkelhofer, MSc. BA. Spolu s ním přichází zpět do Kovosvit MAS i finanční ředitelka Ing. Jaroslava Chladová. Cílem tohoto kroku nového majitele podniku, společnosti INDUSTRY INNOVATION podnikatele Jaroslava Strnada, je personálně stabilizovat management podniku a obnovit důvěru dodavatelů, zaměstnanců a partnerů.

Dnes, 19. 9. 2016, bylo oznámeno zaměstnancům i obchodním partnerům Kovosvit MAS, že do funkce generálního ředitele se vrací Filip Winkelhofer, MSc. BA. Spolu s ním přichází zpět do Kovosvit MAS i finanční ředitelka Ing. Jaroslava Chladová. Cílem tohoto kroku nového majitele podniku, společnosti INDUSTRY INNOVATION podnikatele Jaroslava Strnada, je personálně stabilizovat management podniku a obnovit důvěru dodavatelů, zaměstnanců a partnerů.

Generální ředitel Filip Winkelhofer působil ve funkci od března 2015 a rezignoval před šesti týdny při vstupu Nordic Investor s.r.o. Spolu s ním rezignovala i finanční ředitelka Jaroslava Chladová. Nyní po vstupu strategického investora INDUSTRY INNOVATION se do vedení Kovosvitu MAS oba vrací.

„Stejně jako v jiných případech, kdy stabilizujeme podniky v problémech, kromě příchodu nových posil do managementu vyhledáváme osvědčené a důvěryhodné manažéry, kteří již v podniku působí nebo v minulosti působili a kteří mají důvěru zaměstnanců i obchodních partnerů,“ uvádí Jaroslav Strnad.

„Mojí prioritou je udržet důvěru zákazníků a podnik stabilizovat. Problémy Kovosvitu nemají příčinu ve fungování samotného podniku a jsou řešitelné. Je mi ctí, že se z pozice generálního ředitele můžu realizovat strategii nového majitele vedoucí nejen k záchraně, ale časem i dalšímu růstu Kovosvitu,“ dodává Filip Winkelhofer.

Kontaktní osoba: Andrej Čírtek, mediální zástupce Kovosvit MAS