Prezident Zeman a ministr průmyslu a obchodu Mládek na stánku KMAS v rámci veletrhu MSV Brno 2016

Datum zveřejnění: 03.10.2016
Stánek společnosti Kovosvit MAS na brněnském strojírenském veletrhu navštívili v pondělí 3. října prezident České republiky Miloš Zeman a ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek. Oba politici využili své účasti na zahajovacím dnu Mezinárodního strojírenského veletrhu k tomu, aby se osobně informovali o situaci v podniku, který nedávno ovládla společnost INDUSTRY INNOVATION a.s. významného českého podnikatele, pana Jaroslava Strnada.

Stánek společnosti Kovosvit MAS na brněnském strojírenském veletrhu navštívili v pondělí 3. října  prezident České republiky Miloš Zeman a ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek. Oba politici využili své účasti na zahajovacím dnu Mezinárodního strojírenského veletrhu k tomu, aby se osobně informovali o situaci v podniku, který nedávno ovládla společnost INDUSTRY INNOVATION a.s. významného českého podnikatele, pana Jaroslava Strnada.

„Velmi si vážíme toho, že tak významní představitelé českého státu navštívili stánek naší společnosti na brněnském veletrhu a zajímali se o náš podnik i potenciál jeho budoucího rozvoje. Navzdory všem událostem, jež proběhly v nedávné minulosti, fungujeme dále a intenzivně pracujeme na rozšíření zákaznického portfolia a otevření nových trhů. To je i jedním z důvodů naší účasti na tradičním brněnském veletrhu,“ řekl po setkání s oběma politiky generální ředitel Kovosvitu MAS Filip Winkelhofer.

„Kovosvit jsem v letošním roce navštívil již několikrát. Tuto společnost vnímám jako tradiční významný podnik s výrobou s výrobou hi tech obráběcích strojů a vlastní slévárnou. Nikdy jsem nepochyboval o její konkurenceschopnosti. Firma je významným zaměstnavatelem v Jihočeském kraji a zejména v Sezimově Ústí, kde sídlí. Jsem proto velmi rád, že se změnou vlastníka získala společnost potenciál k dalšímu rozvoji,“ uvedl Jan Mládek, ministr průmyslu a obchodu České republiky.

Společnost Kovosvit MAS není součástí holdingu CZECHOSLOVAK GROUP podnikatele Jaroslava Strnada. Ten vlastní firmu prostřednictvím své další společnosti INDUSTRY INNOVATION a.s., která do holdingu ani organizačně ani z hlediska manažerských procesů nepatří.

Kontakt:

Andrej Čírtek, tiskový mluvčí INDUSTRY INNOVATIONS a.s.