ZÁKAZNICKÉ DNY NA KOVOSVITU PŘIVÍTAJÍ VÍCE NEŽ DVĚ STĚ STROJÍRENSKÝCH ODBORNÍKŮ

Datum zveřejnění: 12.04.2013
Ve dnech 16. až 18. dubna 2013 se uskuteční v jednom z nejstarších tradičních strojírenských podniků v České republice KOVOSVITU MAS, a. s. setkání odborné veřejnosti a zákazníků ze strojírenského průmyslu.

Během těchto tří dnů budou moci účastníci akce zhlédnout nejnovější technologie a novinky ze světa obráběcích strojů. „KOVOSVIT MAS, a.s., jako hlavní organizátor, bude prezentovat především hi – tech technologie, což představují převážně multifunkční a pětiosé stroje, které odběrateli zaručují vysoký výkon, produktivitu a přesnost obrábění,“ říká vedoucí marketingového oddělení KOVOSVITU Martin Volný. „Výrobní závod KOVOSVITU je zajímavý i tím, že zde vyrábíme stroj od začátku až do konce, tzn. od vývoje, přes výrobu součástí až po montáž stroje, včetně vlastní slévárny. K zákazníkovi se dostává již hotový stroj a on v podstatě nemá možnost se blíže seznámit se zákulisím výroby. Zde tak bude mít možnost vidět v reálných podmínkách jednotlivé kroky výroby,“ pokračuje Volný.

Celou akci organizátoři pojali tak, že první dva dny jsou určeny pro české a slovenské partnery, kterých se akreditovalo více než sto. Poslední den je určen zahraničním partnerům z Polska, států Evropské unie a Ruska.

Zákaznické dny KOVOSVIT MAS jsou nejen tradičním setkáváním odborné strojírenské veřejnosti, ale i významnou příležitostí k uzavírání nových kooperací a zajímavých obchodních zakázek.